Web stranica je u testnoj fazi.

Search

Besplatna dostava za narudžbe veće od 100,00KM
Trebate pomoć? +387 32 666 750

DOSTUPNO NA STANJU

URIAGE Bariederm Krema 75ml

Kompleks koji sadrži ima dvostruko dejstvo, obezbjeđuje efikasnu zaštitu i obnavljanje kože od svakodnevnih iritacija (čest kontakt sa vodom, deterdžentima, građevinskim materijalima, hladnoći itd.). Zaštita od kontaktnog, iritativnog i alergijskog dermatitisa.

22.50KM

Šifra artikla:11117

OPIS PROIZVODA: Ekskluzivan Uriage patent – kompleks Poly-2P ima jedinstveno zaštitno i obnavljajuće djelovanje, fitoskvalani i fitosteroli obnavljau glicerol vlaži i štiti od nepovoljnih vanjskih utjecaja.

  • Uriage termalna voda djeluje umirujuće i hidrtizira.
  • Bez mirisa, bez parabena, vodootporno, neokluzivno.
  • Štiti od kontaktnog, iritativnog i alergijskog dermatitisa.
  • Za oštećenu, iziritiranu kožu izloženu svakodnevnim vanjskim utjecajima – kemikalijama, deterdžentima, nepovoljnim klimatskim uvjetima.
  • Za djecu i odrasle.
  • Za ruke, tijelo i lice.

NAČIN UPOTREBE: Nanijeti na područje kože koje je potrebno zaštiti. Ponoviti nanošenje kreme onoliko često koliko je potrebno.

PAKIRANJE: 75. ml.

  • Cijena dostave je 7,00KM. Za narudžbe preko 100,00KM dostava je gratis.
  • Garantujemo rokove i kvalitet svih proizvoda. Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun.
  • Za sve narudžbe iznad 50,00KM poklanjamo majicu, šolju ili ceker.
  • *Ovim putem naglašavamo da informacije, savjeti i opisi preparata nisu zamjena za ljekarski pregled. Prema važećem zakonu lijekovi se ne prodaju putem našeg web shopa.

Najprodavanije

CeraVe Pjenušavi Gel za čišćenje 236ml

17.50KM
Čisti i uklanja višak sebuma bez narušavanja zaštitne barijere kože lica i tijela. Sadrži 3 esencijalna ceramida, niacinamid i hijaluronsku kiselinu.                        Za normalnu do masnu kožu. Bez mirisa. Hipoalergeno.

Influcid tbl a60

10.70KM
Lijek Influcid je homeopatski lijek koji se koristi u terapiji infekcija sličnih gripu, praćenih povišenom temperaturom i drugih akutnih, virusnih infekcija gornjih disajnih puteva i kao pomoćna terapija kod influence.

Doctors Sapun antieczema 100g

3.80KM
Preporučuje se kod peruti, akni, psorijaze, ekcema.Za temeljno čišćenje i higijenu oboljele, problematične i osjetljive kože.j

Geek A-Game 5 (Retinol serum 0.05%) 30ml

24.90KM
Svilenkasta, lagana emulzija sadrži srednju jačinu retinala koji djeluje protiv znakova starenja dok je nježan na koži.

CeraVe Pjenušavi Gel za čišćenje 473ml

24.70KM
Čisti i uklanja višak sebuma bez narušavanja zaštitne barijere kože lica i tijela. Sadrži 3 esencijalna ceramida, niacinamid i hijaluronsku kiselinu. Za normalnu do masnu kožu. Bez mirisa. Hipoalergeno.

Eucerin Aqua Porin krema za suhu kožu 50ml

27.50KM
Formula s pantenolom i bisabololom koja umiruje i omekšava suhu i vrlo suhu kožu pri tom stvarajući idealnu zaštitnu barijeru kako bi potaknula regeneraciju kože.

Eucerin SUN Anti Age SPF50 50ml 87934

29.50KM
Eucerin Sun Anti-Age krema SPF50 je krema s visokim faktorom za zaštitu kože lica od sunca pogodna za sve tipove kože. Pored toga što štiti od opekotina i oštećenja uslovljenih djelovanjem sunca, vidljivo umanjuje znakove fotostarenja.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu